Staňte se našimi fanoušky na:

Hovězí oháňka se zeleninou

Autor receptu: Marie Kasalová (481 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept

Pracovní postup:

Ve vodě se solí a zeleninou uvaříme na díly rozkrájenou oháňku doměkka. Pak ji vyjmeme.Polovinu vývaru použijeme na přípravu polévky, z druhé poloviny za pomoci jíšky připravíme omáčku. Pak díly masa vložíme do omáčky, přidáme dušenou mrkev, kedlubnu, cibulku a nasekanou petrželku. Vše necháme společně povařit. Podáváme s vařenými bramborami.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!