Staňte se našimi fanoušky na:

Hovězí pečeně dušená s čerstvými hříbky

Autor receptu: Lucie Dýnová (358 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Maso naklepeme, osolíme, vložíme na tuk a osmažíme po obou stranách. Pak zalijeme vodou a dusíme. Na podušené maso vložíme očištěné a nakrájené hříbky. Když jsou maso i houby měkké, přidáme smetanu rozkvedlanou s moukou, povaříme a dokončíme přípravu podle předpisu na hovězí pečeni dušenou v přírodní šťávě. Podáváme s vařenými bramborami, těstovinami a různou zeleninou.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Annett |30. řijna 2014
miluji houby k masu 1+++++++++ Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!