Staňte se našimi fanoušky na:

Hovězí pečeně italská

Autor receptu: Kamil Uspávač (387 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
2× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Očištěnou nakrájenou zeleninu spolu s cibulí osmahneme na oleji, přidáme maso, pepř, podlijeme vodou a dusíme. Po půlhodině přidáme sůl a dále dusíme. Maso přendáme na pekáč, vložíme do trouby a dopečeme. Upečené maso vyndáme z pekáče a nakrájíme na plátky. Do šťávy přidáme rajčatový protlak, chvíli podusíme, zaprášíme moukou, promícháme, přecedíme a nalijeme na maso. Podáváme s makarony.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!