Staňte se našimi fanoušky na:

Hovězí plátek zbojnický - dia (1 porce)

Autor receptu: Hrabča (510 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
3× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Maso naklepeme, nařízneme okraje, osolíme a opepříme, potřeme česnekem a poprášíme moukou. Zprudka opečeme na tuku, podlijeme vodou a dusíme doměkka. Na slanině zvlášť orestujeme salám nakrájený na nudličky a nadrobno nakrájenou cibuli. Směsí poklademe podušený plátek a podáváme s bramborem. Můžeme obložit rajčaty a paprikou.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!