Staňte se našimi fanoušky na:

Hovězí plátky na jalovci

Autor receptu: Victor (652 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept

Pracovní postup:

Dobře odležené a očištěné plátky na okrajích nařízneme,naklepeme,protáhneme na nudlička nakrájenou slaninou,osolíme v dobře rozehřátém sádle po obou stranách prudce opečeme.Vedle masa osmahneme nadrobno nakrájenou cibuli,případně zbytek slaniny,podlijeme vývarem a dusíme doměkka.Měkké plátky vyjmeme na teplé místo,šťávu vydusíme na tuk,zaprášíme moukou,osmahneme,přidáme jalovec a trochu citronové šťávy,podlijeme,podle chuti přisolíme a povaříme.Do hotové šťávy vrátíme maso a prohřejeme. Příloha brambory,bramborový knedlík.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!