Staňte se našimi fanoušky na:

Hovězí plátky na žampionech

Autor receptu: roxana-zdena (166 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Plátky masa nařízneme, okořeníme, naklepeme a prudce opečeme po obou stranách na tuku. Trochu ztlumíme teplotu a necháme změknout (nejlepší je mladý býk). Přeložíme je na nahřáté talíře, na pánev přidáme máslo, okapané žampiony, poprášíme moukou, opečeme, zalijeme trochou vody (4 lžíce asi) a 2 lžíce vody ze žampionů, povaříme, šťávu přelijeme přes maso a ihned podáváme. Pokud se bojíte tužšího masa, přidejte trochu sody či alkoholu (ne sladkého !!!)

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

JanaB |2. června 2013
dělám podobně, výborné Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!