Staňte se našimi fanoušky na:

Hovězí plátky se smetanou

Autor receptu: JanaB (518 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Hovězí zadní maso nakrájíme na 3 plátky, které dobře naklepeme. V kastrolu rozpustíme máslo a plátky masa na něm z obou stran opečeme. Poté přidáme sůl, pepř, sójovou a worčestrovou omáčku. Maso přiklopíme a dusíme nejprve ve vlastní šťávě, poté podlijeme horkou vodou a za občasného zamíchání a podlévání dusíme do měkka. V troše studené vody rozmícháme hladkou mouku a omáčku zahustíme. Povaříme, dochutíme bujónem, nebo solí a vše zjemníme smetanou. Podáváme s knedlíkem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

JanaB |8. dubna 2013
Cibulové kroužky??? V receptu to není. Odpovědět
ještěrka|8. dubna 2013
cibulové kroužky Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!