Staňte se našimi fanoušky na:

Hovězí plátky se žampióny na slanině

Autor receptu: Victor (652 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept

Pracovní postup:

Slaninu nakrájíme na kostičky,na oleji jí rozškvaříme,přidáme nakrájenou cibuli,kterou osmahneme dozlatova nejlépé v papiňáku.Na pánvičce opečeme plátky naklepaného masa,které jsme po obou stranách osolili.Vše přendáme do papiňáku a zalijeme vývarem.přidáme nové koření,pepř a bobkový list,osolíme a přivedemek do varu.Zalijeme moukou rozmíchanou v trošce vody,promícháme,papiňák uzavřeme a dusíme asi 50 minut.Měkké plátky vyjmeme,do omáčkypřidáme smetanu a za častého míchání prohříváme asi 8 minut.Na kousku másla krátce podusíme plátky žampiónů.Omáčku přecedíme,přidáme plátky žampiónů a necháme jěště chvíli prohřát. Přílohy,houskový knedlík,rýže,brambory,hranolky.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!