Plátky masa naklepeme, okraje nařízneme, aby se nekroutily, opepříme a můžeme lehce poprášit hladkou moukou. V kastrole vyškvaříme drobně nakrájenou anglickou slaninu, přidáme máslo a na tomto základě zpěníme cibuli. Pak přidáme plátky masa a opečeme krátce po obou stranách. Podlijeme vývarem a dusíme do poloměkka. Přidáme rajčata nebo rajčatový protlak s kečupem a dodusíme. Maso vyjmeme, do omáčky přidáme smetanu smíchanou se lžičkou hladké mouky a vše promícháme a vlijeme do pekáčku. Vložíme maso - každý plátek posypeme strouhaným sýrem podle chuti, nejlepší je strouhaný ementál, který se při pečení pěkně rozteče i do omáčky. Zapečeme v dobře rozehřáté troubě. Mezitím uvaříme špagety podle návodu a na pánvi nasucho opražíme strouhanku dozlatova. Na nahřáté talíře rozložíme věnec špaget. Doprostřed nalijeme omáčku a do ní položíme plátek masa. Nakonec špagety posypeme horkou opraženou strouhankou.