Staňte se našimi fanoušky na:

Hovězí plněná roláda

Autor receptu: Georgina (161 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
4× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Plát masa pěkně naklepeme osolíme a opepříme, pomažeme plnotučnou hořčicí a plníme: nejprve na plátky nakrájenou slaninou potom vejce,( já nedávám vařená, ale skoro upeřená volská oka na velké pánvi,) placka se líp roluje a navrch cibuli a okurku oboje nakrájené na nudličky. Roládu zaroluji, zavážu provázkem. Do hrnce dám trochu oleje, na kterém roládu osmahnu, podliji bujónem, přiklopím a dám dusit. Když chcete mít více omáčky je dobré přidat ječtě jednu nakrájenou cibuli a lžičku hořčice a podlít trochu víc. Dusíme do měkka. Horovou roládu opatrně rozvážeme a krájíme na plátky. Podáváme s rýží.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Aggie|27. května 2013
mňam Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!