Staňte se našimi fanoušky na:

Hovězí po asijsku a zelenina

Autor receptu: Lucie Dýnová (358 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Pro zkušené
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
2× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Smícháme sójovou omáčku a červenou papriku v misce. Přidáme bifteky, aby byly /cela ponořené v omáčce. Marinujeme 30 minut při pokojové teplotě a jednou obrátíme. Uvaříme špagety a propláchneme studenou vodou. Rozehřejeme teflonovou pánev; přidáme 2 lžičky oleje, nakrájenou cibuli a papriku. Připravujeme 5 minut, než cibule změkne, přidáme zelenou cibulku, zázvor, česnek a mícháme 1 minutu. Přidáme houby, /clí, vodu. sůl a pepř a přivedeme k varu. Vaříme 3 minuty za stálého míchání, dokud zelenina není měkká. Přidáme špagety a promícháme se zeleninou. Dáme na talíř a uchováme v teple. Na čisté pánvi rozpálíme zbylou lžičku olivového oleje, přidáme steaky a smažíme 1 minutu z každé strany. Nakrájíme je na tenké proužky. Dáme těstoviny se zeleninou na talíře a na ne bifteky.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

PetulkaH |11. června 2013
masíčko mnam Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!