Znojemský guláš - rychlý
100
2
4
Hovězí maso ze všech stran osolte a opepřete, cibuli nakrájejte najemno, do většího kastrolu nalijte olej a cibuli na něm zlehka osmahněte. Přidejte maso, ze všech stran ho opečte, přidejte kmín, zalijte vývarem a duste doměkka. Očištěné houby nakrájejte na menší kousky a orestujte na másle, přidejte k masu a spolu dál duste doměkka. Měkké maso vyndejte a nakrájejte na plátky, zatím udržujte v teple, šťávu zahustěte instantní jíškou. Připravenou omáčku provařte, podle chuti osolte a opepřete. Hovězí plátky rozdělte na talíře podlijte omáčkou a ozdobte na proužky nakrájenou červenou paprikou. Vhodná příloha je rýže posypaná bylinkami nebo nakrájenou natí jarní cibulky.