Staňte se našimi fanoušky na:

Hovězí po vídeňsku

Autor receptu: zimolka (250 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
2× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Maso vcelku vložíme do hrnce s vroucí osolenou vodou, přidáme neloupanou cibuli do níž jsme zapíchali celý pepř, hřebíčky a bobkový list.Vaříme mírným varem asi 2 hodiny. Před koncem varu přidáme očištěnou zeleninu a vcelku vaříme ještě asi 20 minut.Vývar slijeme a cibuli s kořením odstraníme. Maso nakrájíme na silnější plátky, zeleninu na špalíčky.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!