Staňte se našimi fanoušky na:

Hovězí polévka jako hlavní chod.

Autor receptu: ohen (64 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
2× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Máme rádi husté polévky jen tak k obědu.Takhle ji dělám já. Dám si vařit hovězí žebro. Do vajíčka na čaj si dám bobkový list, pár zrnek nového kořeni a celého pepře a spolu s jednou omytou neloupanou cibulí dám k masu vařit. Měkké maso vyjmu, nakrájím a koření a cibuli vyhodím. Do polévky přidám mraženou zeleninu – mrkev, petržel, celer, květák, brokolici, fazolové lusky, kapustičky,hrášek,mrkev,pórek, jarní cibulku.Mezi tím si z části kuřecích jater udělám těsto na knedlíčky. Někdy když jsem líná dělám noky.K poloměkké zelenině zavařím knedlíčky, přidám hodně opraná játra.Přidám vegetu, pepř, bylinkovou kostku, bylinky do polévky , libeček, petrželku, celerovou nať. Nakonec zvlášť uvařené drobení a maso

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Anna1960 |31. března 2013
dobrá polévka Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!