Na nudle: 1 vejce, 2 lžíce hladké mouky, 1 lžíci mléka, 1 lžíce oleje Zeleninu očistíme a na suché pánvi opečeme dozlatova. Do vroucí vody dáme spařit nasekané kosti a vodu ihned slijeme. Kosti se zeleninou vložíme do hrnce, zalijeme je 2 l studené vody a vaříme 2 hodiny, dokud není maso měkké. Kmín orestujeme na oleji a přidáme do vývaru. Hotový vývar dochutíme solí a scedíme. Suroviny na nudle ušleháme a na pánvi potřené olejem usmažíme 2 tenké palačinky. Vychladlé palačinky nakrájíme na široké nepravidelné nudle. Hotovou polévku rozdělíme do talířů, doplníme celestýnskými nudlemi a před podáváním ozdobíme tenkými kolečky pórku či cibule. Případně můžeme podle chuti do polévky obrat a nadrobno nakrájet hovězí maso.