Staňte se našimi fanoušky na:

Hovězí polévka se zavářkou

Autor receptu: Peťa:-) (25 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
4× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Kosti zalijeme studenou vodou, osolíme, přidáme nové koření a pomalu vaříme pod pokličkou asi 2 hodiny. Mezitím si připravíme z mouky, vejce a špetky soli hutné těsto pro zavářku, které nastrouháme na struhadle a necháme na vále chvíli proschnout. Vývar poté přecedíme, přidáme případně pokrájené kousky masa od kostí, mraženou zeleninu, pokrájenou cibuli a uvaříme je do měkka. Vsypeme zavářku, povaříme a na závěr polévku provoníme špetkami posekaného libečku.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

MarTina096 |12. ledna 2014
výborné :) Odpovědět
miri3 |16. června 2013
super Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!