Ve středně velkém hrnci rozpalte olej, přidejte maso a opékejte ho 6–8 minut, dokud nezhnědne a nerozpadá se na jednotlivé kousky. Lehké připálení nevadí. Přidejte taco koření, natenko nakrájené jarní cibulky a fazole, promíchejte a čtvrt hodiny prohřívejte. Mezitím rozpůlte obě avokáda, vydlabejte dužinu a v misce ji rozšťouchejte vidličkou, přidejte citronovou šťávu a dejte do ledničky. Dvě tortilly položte na rovnou plochu, rozdělte na ně směs masa a fazolí, posypte sýrem a přiklopte zbylými tortillami. Na pánvi rozpalte trochu oleje a posaďte do ní plněnou tortillu, nechte ji pár minut opékat, poté pánev přiklopte talířem, obraťte a neopečenou stranou tortillu sesuňte na pánev. Opečte z druhé strany. Zopakujte s druhou tortillou. Pak je nakrájejte na trojúhelníčky. Podávejte s avokádovou kaší a citronem.