Staňte se našimi fanoušky na:

Hovězí ragú s těstovinami

Autor receptu: objev (500 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
7× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

1) Maso nakrájíme na 4 stejně velké kusy a obalíme je v mouce. 2) Maso opečeme na oleji ze všech stran dohněda. 3) Do výpeku z masa dáme cibuli nakrájenou na jemno a prolisovaný česnek a opékáme 6-8 minut doměkka. 4) Přidáme víno a 3 minuty vaříme, poté přidáme vývar, 250 ml vody, rajčata, bobkový list, rajský protlak, cukr sůl a pepř. 5) Do směsi vrátíme maso, přiklopíme to poklicí a dáme do trouby na 180 °C péct 2 hodiny přiklopené a 30 minut odkryté. 6) Maso pomocí vidliček natrháme na menší kusy, vrátíme do omáčky a podáváme s těstovinami posypané bazalkou a parmazánem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Jana Konečná |2. března 2016
super Odpovědět
piškot |3. listopadu 2014
1+++ Odpovědět
objev |8. řijna 2014
Nejlepší jsou domácí těstoviny! Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!