Staňte se našimi fanoušky na:

Hovězí řízky v rajčatové omáčce

Autor receptu: Kamil Uspávač (387 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept

Pracovní postup:

Maso nakrájíme na řízky, připravíme 5 porcí, naklepeme a osolíme. Na rozpáleném tuku řízky opečeme dočervena a přendáme do kastrůlku. Rajčata nakrájíme na kousky, zalijeme trochou vody a prolisujeme, vložíme s protlakem k masu, osolíme a opepříme. Ve zbytku tuku osmažíme nakrájenou cibulku, přidáme ji k masu a společně podusíme. Doplňujeme vodou nebo vývarem. Měkké maso zahustíme smetanou a uděláme omáčku. Podáváme s noky, vařenými bramborami, různými druhy těstovin a zeleninou uvařenou ve vodě.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!