Staňte se našimi fanoušky na:

Hovězí roláda plněná anglickou slaninou

Autor receptu: JanaB (518 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept

Pracovní postup:

Plát masa rozklepeme a potřeme hořčicí. Oloupané, na jemno nastrouhané stroužky česneku smícháme s rozšlehaným, jemně osoleným vejcem a sušenou petrželkou. Plátky anglické slaniny touto směsí protáhneme a poskládáme na plát masa. Plát masa zavineme a zpevníme nití. V tlakovém hrnci na rozehřátém oleji masovou roládu osmahneme ze všech stran, podlijeme vodou a přidáme bujón. Dusíme do změknutí masa, poté roládu vyjmeme, odstraníme nit a nakrájíme na plátky. V troše studené vody rozmícháme mouku, šťávu zahustíme a provaříme. Podáváme s rýží.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!