Krůtí roláda se žampiony
45
0
0
Polovinu slaniny pokrájíme na kostičky,zpěníme na ní drobně nakrájenou cibuli a pak opečeme drobně nakrájený turistický salám.Potom přidáme vejce,usmažíme je doměkka,okořeníme a osolíme,necháme vychkladnout.Hovězí maso nařízneme po délce a vytvořený plát hodně rozklepeme a natřeme vychladlou směsí,stočíme a zavážeme.Pak roládu opečeme na rozpáleném sádle po všech stranách,přidáme zbytek slaniny pokrájené na proužky a roládu za občasného podlévání dusíme doměkka.Št´ávu necháme vasmahnout,zaprášíme hladkou moukou,roládu prudce znovu osmažíme a podlijeme vývarem z masoxu.Št´ávu jěště přikořeníme,přidáme usekanou petrželku a trochu worchesterové omáčky.Podáváme s knedlíky.