Staňte se našimi fanoušky na:

Hovězí roláda plněná mletým masem

Autor receptu: Victor (652 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept

Pracovní postup:

Polovinu slaniny pokrájíme na kostičky,zpěníme na ní drobně nakrájenou cibuli a pak opečeme drobně nakrájený turistický salám.Potom přidáme vejce,usmažíme je doměkka,okořeníme a osolíme,necháme vychkladnout.Hovězí maso nařízneme po délce a vytvořený plát hodně rozklepeme a natřeme vychladlou směsí,stočíme a zavážeme.Pak roládu opečeme na rozpáleném sádle po všech stranách,přidáme zbytek slaniny pokrájené na proužky a roládu za občasného podlévání dusíme doměkka.Št´ávu necháme vasmahnout,zaprášíme hladkou moukou,roládu prudce znovu osmažíme a podlijeme vývarem z masoxu.Št´ávu jěště přikořeníme,přidáme usekanou petrželku a trochu worchesterové omáčky.Podáváme s knedlíky.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!