Staňte se našimi fanoušky na:

Hovězí rolované plátky

Autor receptu: JanaB (518 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
5× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Plátky masa z obou stran naklepeme a z jedné strany nepatrně osolíme a opepříme. Osolenou stranu mírně potřeme krémžskou hořčicí, poklademe šunkou a potřeme plnotučnou hořčicí. Plátky masa srolujeme a trochu zpevníme nití, nebo jehlou. Na rozehřátém oleji maso trochu opečeme a přiklopíme poklicí, maso pustí šťávu. Dusíme nejprve ve vlastní šťávě a poté podle potřeby podléváme vodou. Jakmile je maso měkké, tak ho vyjmeme a uchováme v teple. Šťávu z dušení zahustíme hladkou moukou rozmíchanou ve studené vodě, povaříme 15 minut. Poté dochutíme solí a vmícháme smetanu. Rolky můžeme ponechat vcelku, nebo nakrájet na plátky. Podáváme s knedlíkem. 3 porce

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

pes |10. září 2013
paní Jano,chválím Odpovědět
allys89 |9. září 2013
super nápad :) Odpovědět
pes |9. září 2013
hezké Odpovědět
piskotka |9. září 2013
dobré Odpovědět
milmach |9. září 2013
dobré Odpovědět
Lenny |9. září 2013
famózní Odpovědět
pes |9. září 2013
to bude moc dobré Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!