Rozšlehat olej se solí, pepřem, hořčicí a worcestrem, do směsi naložit roštěnec a marinovat nejméně 24 hodin. Pak maso vyndat a na rozpáleném oleji opékat aspoň 15 minut, přendat do pekáčku a péct asi 40 minu na 200°C . Během pečení přelévat maso výpekem, hotový roszbíf nakrájet na úzké plátky. Omáčka : Okurku oloupat a s očištěnou mrkví nastrouhat najemno, smíchat s nadrobno krájenou cibulkou a majonézou, dochutit solí, bílým pepřem a potom dát omáčku do ledničky odležet. Mrkvičky : Oloupané brambory uvařit doměkka ve slané vodě, vodu slít a brambory rozšťouchat se 2 lžícemi másla a vlažným mlékem na hustou kaši. Vychladlou kaši promíchat s moukou, krupicí, zbylým máslem, vejcem a nasekanou petrželkou. Podle chuti dosolit, opepřit a z hmoty tvarovat asi 5 cm dlouhé šištičky (mrkvičky). Obalovat v rozšlehaných vejcích a ve strouhance, na rozpáleném tuku smažit dozlatova.