Staňte se našimi fanoušky na:

Hovězí s brokolicí na víně

Autor receptu: Hrabča (510 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
3× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Maso nakrájíme na plátky a lehce naklepeme. 5 lžic oleje, citron.šťábu a sój.omáčku smícháme a do směsi naložíme maso. V chladu necháme nejlépe do druhého dne. Na oleji roštěnky zprudka opečeme, osolíme, opepříme a v pakáčku pečeme na 150°C 5-12 minut. Ve výpeku z masa orestujeme nakrájenou zeleninu, přidáme víno s protlakem a krátce podusíme doměkka. Směs ochutíme worcestrem a solí. Vhodná příloha je vařená rýže.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

verča|16. června 2013
mnam Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!