Staňte se našimi fanoušky na:

Hovězí s hřibovou omáčkou

Autor receptu: michka (13 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Hovezi maso oplachneme, osusime, osolime a opeprime. Cibuli nakrajime na jemno. Do vetsiho kastrolu dame olej a cibuli na nem zlehka osmahneme. Vlozime maso a ze vsech stran ho opeceme. Pridame kmin, zalijeme vyvarem a dusime do polomekka. Hriby ocistime, nakrajime na mensi kousky a orestujeme na másle. Pridame je k masu a vse dusime do mekka. Mekke maso vyjmeme z omacky a nakrajime na platky. Mezitim zahustime omacku jiskou, provarime a dochutime soli a peprem. Zdobime paprikou, nakrajenou na jemne prouzky. Vhodnou prilohou je ryze.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

jííťa |7. prosince 2014
mnamky Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!