Staňte se našimi fanoušky na:

Hovězí srdce s houbami

Autor receptu: evahu (500 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(4 hlasy)
Ohodnotit recept
23× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Uvařené srdce nakrájíme na menší kousky. Na pánev dáme trochu oleje a na něm orestejume drobně nakrájenou cibuli a na plátky nakrájené žampióny. Přidáme papriku, krátce zasmahneme a zalijeme polévkou. Přidáme srdce, koření, sójovku, podle chuti osolíme a asi 15 minut podusíme. Zahustíme moukou rozmíchanou v trošce vody, přidáme smetanu a krátce povaříme. Podle chuti dosolíme a dokořeníme.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

olma |15. června 2013
1*** Odpovědět
betka |3. června 2013
vyzkouším Odpovědět
lucka9 |28. března 2013
vyzkouším Odpovědět
miri3 |10. března 2013
ukládám na vyzkoušení Odpovědět
FOTOrecepty |19. února 2013
Vypadá výborně. Odpovědět
zuzi |19. února 2013
vypadá to dobře, ukládám na vyzkoušení Odpovědět
dajul |11. února 2013
s houbami to bude moc dobré, vyzkouším Odpovědět
katy9 |3. února 2013
ukládám na vyzkoušení Odpovědět
jola |26. ledna 2013
vyzkoušíme Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!