Staňte se našimi fanoušky na:

Hovězí steak na kayenském pepři s cibulovou přílohou

Autor receptu: yuzum (768 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept

Pracovní postup:

Maso nakrájíme na šířku minimálně 2 centimetrů. Steaky omyjeme, osušíme a poté naklepeme klouby prstů. Okořeníme kayenským pepřem. Na olivovém oleji smažíme z každé strany 8 minut (medium). Poté maso vyndáme, osolíme a necháme odpočinout. Na pánvi osmahneme všechnu cibulku nakrájenou na větší kostky, osolíme a přidáme čerstvý rozmarýn.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!