Staňte se našimi fanoušky na:

Hovězí steaky s broskvemi

Autor receptu: Bábrle Inka (1292 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
4× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Maso nakrájíme na plátky, posypeme pepřem, pokapeme olejem a poklademe snítky tymiánu. Zakryjeme ho fólií a necháme asi 2 hodiny v chladu odpočinout. Odleželé steaky zprudka opečeme na grilovací pánvi, pak je osolíme a dáme na plech vyložený pečícím papírem. Pečeme je ve vyhřáté troubě při 160° 5-8 minut (podle toho jak je chceme propéci). Broskve vypeckujeme, dužiny půlek broskví přelijeme Metaxou a necháme odležet. Broskve nejprve opečeme na grilu, pak je dáme na plech a při 180° je dopékáme asi 5 minut. Brusinkovou marmeládu smícháme s několika kapkami tabasca a naplníme jí opečené půlky broskví.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!