Očištěnou, omytou a osušenou svíčkovou nakrájejte na 4 stejně velké špalíčky, hranou ruky je lehce naklepejte, osolte opepřete a pokapejte olejem, nechte aspo|ň hodinu v lednici odležet. Odložte si stranou několik větších kloboučků hub, zbytek nakrájejte. Do každého bifteku udělejte 2-3 menší otvory a vsuňte do nich kousek houby, zrpudka opečte po obou stranách na grilu. Délku grilování volte podle toho, nakolik chcete mít maso propečené (bifteky také můžete dopéct v troubě - na 190°C dopékejte asi 10 minut). Zbylé houby, osmahněte na másle a přidejte šťávu okapanou z bifteků, osolte. Houby poduste, zalijte smetanou a už jen krátce prohřejte. Odložené kloboučky hub osolte, zabalte do anglické slaniny a asi 5 minut grilujte. Podávejte je k biftekům, přelitým hobovou omáčkou.