Staňte se našimi fanoušky na:

Hovězí vývar s nudličkami a masíčkem

Autor receptu: Pavka (19 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
4× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Do tlakového hrnce dáme hovězí žebro, přidáme ostrouhanou mrkev, celer, petržel a oloupanou cibuli. Dále přidáme masox, trochu soli (může být i polévkové koření), kuličky pepře, nového koření, bobkový list, čerstvý libeček a zalijeme asi litrem vody a necháme vařit asi tak 1-2 hodiny. Jakmile je polévka hotová, zeleninu a maso nakrájíme do vývaru, přidáme čerstvou petrželku a dle chuti můžeme ještě dochutit nebo přidat vodu.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Pavka |1. dubna 2014
sto lidí sto chutí, každý dělá jinak, já ho tam davám jen když je vývar slabší... Odpovědět
Pavka |2. prosince 2013
děkuji Odpovědět
MarTina096 |1. prosince 2013
výborná :) 1++ Odpovědět
Lucinka34 |20. listopadu 2013
Mňam 1++ Odpovědět
K.Vladka|29. řijna 2016
vypadá moc hezky ,ukládám Odpovědět
damanas|18. března 2014
Mně se zdá, že ten masox už tam je zbytečný, z pěkného hovězího, zeleniny a koření bude vývar dobrý a silný i bez něj Odpovědět
bmiska88|26. listopadu 2013
skvělé Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!