Staňte se našimi fanoušky na:

Hovězí vývar se žloutky

Autor receptu: Uzzi1 (356 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
4× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Hovězí žebro opláchneme, vložíme do hrnce, přidáme cibuli, libečkovou nať, pár zrnek celého pepře a 3 kuličky nového koření. Zalijeme studenou vodou, osolíme a pomalu přivedeme k varu a vaříme alespoň dvě hodiny velmi mírným varem. Zhruba půl hodiny před koncem varu přidáme očištěnou kořenovou zeleninu vcelku a dovaříme. Pak vývar přecedíme, případně dochutíme kouskem masoxu. Do polévkových misek dáme žloutek, zalijeme vařícím vývarem a posypeme drobně posekanou pažitkou a podáváme.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

007levap|3. května 2013
ukládám Odpovědět
milasyp|28. dubna 2013
dobré Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!