Staňte se našimi fanoušky na:

Hraběnčin koláč

Autor receptu: Rentiér1946 (547 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
3× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

TĚSTO: 45 dkg polohrubé mouky, 4žloutky, skořice, 15 dkg práškového cukru, 1 hera, 1/2 prášku do pečiva, sníh ze 4 bílků, NÁPLŇ: jablka Z výše uvedených surovin uděláme těsto. 1/3 těsta dáme do ledničky zchladit. Na vymaštěný plech dáme zbylé těsto, poklademe krájenými jablky, na to dáme ušlehaný sníh, nastrouháme 1/3 těsta (z ledničky) a upečeme.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

aB |19. dubna 2013
mnam Odpovědět
VER98 |19. dubna 2013
ok:) Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!