Staňte se našimi fanoušky na:

Hraběnčin moučník

Autor receptu: petrapo (87 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
16× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Mouku, prdop, žloutky, heru, cukr moučku zpracovat v těsto. 1/3 těsta odkrojit a dát do mražáku. 2/3 těsta vyválet (utlačit) na plech. Jablka nastrouhat nahrubo, osladit, přidat skořici a dát na těsto. Na jablka sníh z bílků. Nahoru nastrouhat na hrubo na struhadle těsto z mrazáku. Pečeme na 180°C do zrůžovění ;) vynikající!!!!

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Monique |2. prosince 2013
ukládám si :-) Odpovědět
kockaviky |16. listopadu 2013
taky dělám, výborné! Odpovědět
Hanina |3. listopadu 2013
super zákusek Odpovědět
Bohu |2. listopadu 2013
rychle zmizne i u nás Odpovědět
MarTina096 |2. listopadu 2013
Taky děláme :) Odpovědět
petrapo |31. řijna 2013
tahle buchta vždycky hned zmizne! Odpovědět
Lucinka34 |30. řijna 2013
taky dělám bezvadná buchta Odpovědět
hluchnicka|4. listopadu 2013
lahůdka Odpovědět
JarcaPralinka|28. řijna 2013
hmm :-) Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!