Staňte se našimi fanoušky na:

Hradecká sekaná

Autor receptu: Bábrle Inka (1292 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
7× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Oba druhy mletého masa vložíme do mísy, osolíme, opepříme, ochutíme majoránkou a paprikou a dobře promícháme. Oba druhy oloupaného salámu spolu se slaninou nakrájíme na malé kousky. Kostičky housky zalijeme mlékem, necháme změknout a vymačkáme. Oloupanou cibuli a česnek pokrájíme nadrobno. Maso smícháme se salámy, slaninou, houskou, cibulí a česnekem a dobře promícháme. Mokrýma rukama vytvarujeme ze směsi 2 šišky, přendáme je do olejem vymazaného pekáče a podlijeme troškou vody. Pečeme asi 45 minut při 140°C. Upečenou sekanou nakrájenou na plátky, na talíři ozdobíme např. listy hlávkového salátu, rajčaty, salátovou okurkou. Jako příloha se hodí brambory nebo pečivo.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Alma |20. dubna 2014
uloženo Odpovědět
macik |9. června 2013
zkusim Odpovědět
Hrabča |6. června 2013
super Odpovědět
teginkalb |5. června 2013
hezké :) Odpovědět
pavlinf |5. června 2013
mnamka Odpovědět
ekoeva|10. června 2013
zkusím Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!