Staňte se našimi fanoušky na:

Hradecké jahodové tiramisu

Autor receptu: Bábrle Inka (1292 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
22× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Piškotový korpus nakrájíme na kostky (nebo můžeme použít kakaové piškoty) pokapeme ho 100ml kávy a pomerančovou šťávou, jahody rozpůlíme a pokapeme likérem. Mascarpone, tvaroh, moučkový cukr, mandlové aroma, citronovou šťávu a zbytek kávy vyšleháme na hladký krém. Přísady dáváme ve vrstvách do mísy - ozdobíme čokoládovými hoblinkami, mandlovými lupínky, jahodami, posypeme kakaem a nakonec můžeme dozdobit mátou.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

slu |31. května 2013
vypadá výborně, vyzkouším Odpovědět
anasy |31. května 2013
mnamka! Odpovědět
bambulka22|17. ledna 2014
zkusím vypadá moc dobre Odpovědět
Aggie|3. června 2013
zkusím :-) Odpovědět
jebik|2. června 2013
zkusím Odpovědět
klara.kubna.3|31. května 2013
Vypadá skvěle Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!