Recept je na 8 kousků Bílky s 60 ml vlažné vody vyšleháme a postupně přimícháme moučkový cukr. Mouku smícháme s kokosem a nastrouhanou čokoládou. Máslo rozpustíme a společně s čokoládovo-kokosovou moukou lehce vmícháme do vyšlehaného sněhu z bílků. Na plech položíme pečící papír a předkreslíme na něj kruhy o průměru asi 8 cm a potřeme je tenkou vrstvou těsta. Plech dáme do předem vyhřáté touby a pečeme asi 10 minut při 180°. Upečené placičky sejmeme opatrně z pečícího papíru a necháme úplně vychladnout. Smetanu vyšleháme s vanilkovým cukrem dotuha. Jahody (nebo jiné ovoce dle chuti) nakrájíme na kousky, na polovinu vychladlých placiček nastříkáme šlehačku, přidáme jahody a dortíky přiklopíme druhou částí. Na povrchu každý dortík ještě dozdobíme šlehačkou a ovocem.