Staňte se našimi fanoušky na:

Hradecký segedín

Autor receptu: Bábrle Inka (1292 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
12× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Maso nakrájíme na stejně velké kousky, oloupanou cibuli nakrájíme nadrobno. V kastrolu rozehřejeme olej a cibuli na něm orestujeme dorůžova, přidáme maso a za stálého míchání ho 5 minut opékáme. Pak ho poprášíme mletou paprikou, zasmahneme a podlijeme horkou vodou nebo vývarem, osolíme, posypeme kmínem a pod pokličkou dusíme asi 60 minut, dle potřeby přiléváme tekutinu. Kysané zelí překrájíme na menší kousky a když je maso téměř měkké, přidáme ho do kastrolu a vše dodusíme doměkka. Mouku důkladně (aby se netvořily hrudky), rozmícháme ve smetaně a guláš zahustíme. Vše 15 minut povaříme, podle chuti osolíme a opepříme. Příloha: houskové knedlíky.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Bagorz |24. června 2013
Nic ve zlém,ale to je jako Hradecký Maďar!!!Existuje někdo takový? Odpovědět
PetulkaH |24. června 2013
mnam Odpovědět
macik |24. června 2013
uložím Odpovědět
Januse |24. června 2013
výborné Odpovědět
zlaťák|3. ledna 2014
Ahoj Bábrlinko tento váš recept jsem zkusil a byl fakt dobrý,jen sem ho kapku pozměnil .-) , hold každý máme jiný mlsný jazýček. Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!