Staňte se našimi fanoušky na:

Hradní jídlo

Autor receptu: Rentiér1946 (547 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
3× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Do pekáče rozložíme vedle sebe silnější plátky vepřového masa, osolíme, opepříme a na to navrstvíme asi centimetrovou vrstvu cibule nakrájené na kolečka a druhou centimetrovou vrstvu nastrouhaného eidamu. Na každý plátek masa dáme kousek másla a mírně posypeme paprikou. Připravíme si vývar z vody a masoxu, vývarem maso podlijeme a necháme asi 1/2 hodiny péci (i víc) při střední teplotě, aby se maso dobře propeklo - pohlídáme si.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Rentiér1946 |12. března 2013
Foto nemám, takže případně přidné není moje. Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!