Staňte se našimi fanoušky na:

Hrášek na smetaně

Autor receptu: kattyr (386 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 20 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Propláchnutý hrášek dusíme se solí a cukrem v trošce vody téměř do měkka. Z másla a mouky připravíme světlou jíšku, zředíme ji smetanou, rozmícháme a povaříme. Přidáme okapaný hrášek a dusíme do změknutí. Před podáním vmícháme usekanou petrželku.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Uzzi1 |28. ledna 2013
hrášek máme rádi Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!