Staňte se našimi fanoušky na:

Hrášek pikantní s hovězím masem

Autor receptu: Nikoletta (498 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

V tlakovém hrnci rozpálíme olej, na kterém osmahneme rajčatový protlak s pastou z feferonek, cibulí nakrájenou na čtvrtky a kostičkami hovězího masa. Když je vše osmahlé, zalijeme vodou, aby maso bylo zcela ponořeno a v hrnci vaříme 15 minut. Přidáme hrášek, na proužky nakrájené papriky, přepůlené mrkve a brambory nakrájené na kostky. Vaříme dalších 15 minut až je pokrm hotový. Můžeme ještě dosolit, případně dochutíme pálivou paprikou. Hrášku přidáme tolik, aby byl pokrm hustší.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!