Staňte se našimi fanoušky na:

Hrášek zapečený s masem

Autor receptu: Michael Komárek (206 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept

Pracovní postup:

Z másla a mouky připravíme světlou jíšku. Zalijeme ji zálivkou z hrášku, povaříme na hustou omáčku, osolíme, přidáme sýr, okapaný hrášek, na kostičky nakrájenou uzeninu nebo maso, zamícháme, dáme do vymazané formy a v troubě zapečeme. Po chvíli zalijeme smetanou, ve které rozkvedláme vejce, a ještě chvíli dopečeme. Podáváme se slaným pečivem a zeleninovým salátem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!