Staňte se našimi fanoušky na:

Hrášková krémová polévka

Autor receptu: Makitka (16 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept

Pracovní postup:

Hrášek zalijeme 1,5 l vody a vaříme doměkka. Poté hrášek rozmixujeme na hladký krém. Krém osolíme, přilijeme žloutky rozkvedlané ve smetaně, dobře promícháme a krátce prohřejeme. Žemle nakrájíme na kostičky,, vložíme do pánve s rozehřátým olejem a za stálého míchání je opečeme. Klobásky nařežeme do šachovnice a opečeme. Polévku ozdobíme žemlí a klobáskou.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!