Staňte se našimi fanoušky na:

Hrášková rýže se sýrem

Autor receptu: yuzum (768 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Mražený hrášek necháme trochu povolit (nejlépe ponořený ve studené vodě). V kastrole zpěníme na troše oleje drobně nakrájenou šalotku, přisypeme rýži, lehce promícháme, a jakmile se obalí tukem, přidáme na malé kostičky nakrájenou mrkev. Zalijeme částí vývaru a zvolna vaříme. Mícháme a přiléváme vývar, až je rýže uvařená a kašovité konzistence. Vmícháme hrášek, jemně nastrouhanou polovinu sýra a máslo. Znovu promícháme, podle poteby dosolíme a jen několik minut společně povaříme. Podáváme posypané zbylým tvrdým sýrem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!