Staňte se našimi fanoušky na:

Hráškový krém dle Katky

Autor receptu: Semyaza (39 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
23× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

1.) cibulku zesklovatíme v hrnci na 1/2 másla přidáme propláchnutý hrášek, vývar a hrnec přiklopíme vaříme cca 15minut 2.) mezi tím si připřavíme krutonky z pečiva 3.) dvě lžíce uvařeného hrášku odebereme a zbytek ve vývaru rozmixujeme(ja to mixovala vše to je jen na tobě jestli chceš nechat na ozdobu) 4.) do hráškového pyré přidáme smetanu a sýr za stálého míchání vaříme ještě 5minut dochutíme solí a pepřem, vmícháme zbylé máslo a našleháme mixérem do pěny. Zdobíme zbylým hráškem petrželí a podáváme s krutonky

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Jerry13 |4. července 2013
rozhodně vyzkouším :) Odpovědět
Jerry13 |4. července 2013
super :) Odpovědět
lucie.s.kopecka |3. července 2013
ráda vyzkouším Odpovědět
cvrcek |30. června 2013
dobré, dělávám :-) Odpovědět
tereza.bartova.3 |30. června 2013
Super, vyzkouším :) Odpovědět
petra.konfrstova |4. června 2013
také dělám, dovolila jsem si přidat fotku:-ú)ú) Odpovědět
PetaDomca |16. května 2013
milují ji, často děláme Odpovědět
mamina1985 |15. května 2013
ukládám Odpovědět
Barficka |15. května 2013
hutnější polévka se vždycky hodí, díky za tip :o) Odpovědět
Zůz |14. května 2013
krémové polévky jsou moc dobré :-) Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!