Staňte se našimi fanoušky na:

Hřebenatky s vermutem

Autor receptu: Estrella (503 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Hřebenatky podle potřeby opláchneme a osušíme papírovými utěrkami, osolíme a opepříme. na velké pánvi rozehřejeme 15g másla, když začne zlátnout přidáme polovinu hřebenatek a opékáme 4-5 minut po obou stranách dozlatova. Hotové přeneseme na mísu a udržujeme teplé. Na pánvi rozehřejeme dalších 15g másla a stejným způsobem opečeme druhou polovinu hřebenatek. Na pánev nalijeme vermut a vmícháme do něho zbytek másla. Když se máslo rozehřeje vmícháme petrželku. Omáčkou přelijeme hřebenatky a rozdělíme na talíře, nakonec opepříme.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!