Staňte se našimi fanoušky na:

Hříbkovo-bramborová polévka

Autor receptu: asona (237 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
5× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

1) 200 g hříbků nakrájíme na plátky (menší kusy necháváme na ozdobu), mrkev, celer, petržel a brambory nakrájíme na kostičky a pak vše osmahneme na dvou lžících oleje. Zalijeme vývarem. Osolíme a opepříme. 2) Vaříme doměkka, poté vše rozmixujeme dohladka. 3) Zbylé hříbky přepůlíme, pokud jsou menší, necháme je v celku a spolu s nasekanou šalotkou orestujeme na 2 lžících oleje. 4) Ořechy nasekáme a opražíme nasucho na pánvi. 5) Smícháme ořechy, hříbky s šalotkou a nasekanou petrželku a touto směsí zdobíme jednotlivé porce polévky.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

objev |7. července 2015
dobrota Odpovědět
sonizna |7. července 2015
zkusím Odpovědět
asona |7. července 2015
Klasika na chalupu Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!