Staňte se našimi fanoušky na:

Hříbky v křenové omáčce

Autor receptu: Dědeček Hříbeček (507 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Ingredience

  • 1/2 kostky cukru
  • 3 žloutky
  • 500 g hřibů
  • 1 dl smetany (nebo mléka tatra)
  • 5 lžic křenu (nastrouhaného)

Pracovní postup:

Mladé hříbky nebo kozáky uvařte ve slané vodě. Omáčku připravte ze smetany s rozšlehanými žloutky. Krátce povařte a přidejte nastrouhaný křen, cukr, trochu octa a citronové šťávy. Omáčkou polijte uvařené zcezené houby. Podávejte nejlépe s knedlíkem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

josifek |30. dubna 2014
Vyzkouším Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!