Staňte se našimi fanoušky na:

Hřiby s majonézou

Autor receptu: VELKAKOKI (562 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 20 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
2× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Hříbky nakrájíme na polovinu a povaříme 10 min. v osolené vodě. Necháme okapat, dáme na talíř, necháme vychladnout. Přelijeme majonézou, do které jsme přidali strouhaná jablka, křen , víno, smetanu, cukr, sůl. Servírujeme s bílým pečivem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

milion|4. března 2015
vyzkouším, už se těším na sezonu Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!