Staňte se našimi fanoušky na:

Hrk hrk buchta

Autor receptu: mikotka (53 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 10 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
12× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Na těsto: 1,5 hrnku poloh. mouky, 1 hrnek cukru, 0,5 hrnku oleje, 0,5 hrnku mléka, 1 prášek do pečiva, 2 vejce, Vejce a cukr ušlehat do pěny,přidat mléko a olej , nakonec mouku a kypř. prášek.Těsto na vymazaný a vysypaný plech. Na kém: 2 šlehačky, 2 celé mandarinkové kompoty, 2 vanilková olé pudinky bez vaření, Kompoty i s vodou do dozy s víkem/kdo chce může si mandarinky pokrájet na menší dílky/ , přidáme šlehačku , pudiky , zavřeme a párkrát zahrkáme / protřepeme/ , směs na upečený piškot. Tato buchta je lepší chlazená , proto doporučuji pře podáváním do lednice.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

jebik|20. dubna 2013
mnam Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!