Frgály jak z farmářských trhů
30
10
18
Z ( 250 ml - obsah hrnku ) 1 hrnku hrubé mouky + 1 hrnku krupicového cukru + 120 g másla uděláme drobenku. Odděláme si trošku drobenky na posypání koláče stranou. Do zbytku přidáme polohrubou mouku, prášek do pečiva, vejce, mléko, špetka soli - toto vše vyšleháme do hladké hmoty. Tvaroh vyšleháme s cukrem a žloutkem ( já měla doma ještě zbytek drcené stévie v prášku, takže jsem sladila tvaroh takto ), lžičkou jsem dělala kupičky tvarohu na těsto. Plech si vložíme pečícím papírem a nalijeme těsto, uhladíme a dáme tvaroh, jahody a nakonec posypeme zbytkem drobenky. Dáme péct do vyhřáté trouby na 180°C 30 - 40 minut.